Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda

Vereség a lista vezetőtőlA tavaszi mérkőzéssorozat 9. fordulójában a bajnokságot vezető Szeged-Kiskundorozsma csapatához utaztunk. Ősszel egy szoros mérkőzésen majdnem sikerült győznünk a leendő bajnok ellen, csak egy góllal 25-26-ra maradtunk alul. Tudtuk, hogy tavasszal idegenben, több hiányzó játékossal nehezebb dolgunk lesz. Rosszul kezdtük a mérkőzést, több kihagyott helyzetünk volt, így lépéselőnybe került a hazai csapat. A félidő közepére összeszedtük magunkat és fordítani is sikerült, de ez felőrölte az erőnket és ismét előnybe került az ellenfél. A második játékrészben hullámzó volt a játékunk, így az eredmény alakulása is. Amikor elfáradtunk jöttek a hibák. Az akarattal nem volt probléma, küzdöttünk ameddig bírtuk. Sajnos a kevés cserelehetőség és így a játékosok pihentetése gondot okozott. A tabellának megfelelő végeredmény született.


Szeged-Kiskundorozsma KSE – Nyíradony VVTK
28- 23
(15- 11)


vezette: Nagy, Túróczy
kiállítás: 8 - 6 perc
büntető: 5-5, 10-7


Kolsofszki(kapus), Kun, Szűcs 7, Vancsa 5, Fábián 9, Láng, Horváth 2
csere: Hadas, Gulyás (kapusok), Kincs E., Jantó, Csősz

Sztancs Tibor: Tisztességgel helyt álltunk egy olyan mérkőzésen, ahol néha 9 és 10 ember ellen kellett játszanunk a pályán, de a hibáinkat továbbra is javítanunk kell.


Junior:

Szeged-Kiskundorozsma KSE – Nyíradony VVTK 42-13


edző: Bertalan Zoltán


OSB

Püspökladány – Nyíradony VVTK 12-15


Megvan a 2013/14-es bajnoki szezon első győzelme.
Edző: Bertalan Zoltán: A Püspökladányi győzelem már nagyon hiányzott a csapatnak. Öröm volt látni, hogy küzdöttek és örültek a gyerekek amikor egy hozzájuk illő csapattal találkoztak. A mérkőzés közben el-el vesztettük a fonalat , de az akarás, a küzdés  még ha sok hibával is járt, de végül meghozta az eredményt.

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook