Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kosárlabda

Megkezdődött a 2013/2014-es kosárlabda idény rájátszás sorozata


2014.03.18. Deac Öregfiúk - Nyíradony(101-67)

Ellenfelünk az alapszakaszban az 5. helyen zárt DEAC Öregfiúk csapata lett. Nagy lelkesedéssel készültünk a playoff-ra és két állandó sérültünk kivételével mindenki más hadra fogható volt. A feldobás megkezdését követően támadásonként változott a vezető szerep. Azonban az első negyed végére utolért minket a balszerencse és elvesztettük két meghatározó emberünket (egy újtörés, és egy kiugrott váll.) Ezután próbáltunk meccsben maradni, de ez a két sérülés az egész csapat játékára rányomta a bélyegét. Hibát hibára halmoztunk, nem voltunk képesek koncentráltak maradni, amit tetőzött a harmadik és negyedik negyedben – csere híján – a fizikai kimerültség.

2014.03.26. Nyíradony - Deac Öregfiúk (87-93)


Nem tudtuk odázni a visszavágót, mivel nem számíthattunk arra, hogy sérültjeink két héten belül felépülnek. Ezért a második meccset kénytelenek voltunk hét emberrel lejátszani. Hitehagyottan és bátortalanul kezdtünk. Több bosszantó hibát vétettünk és az első félidőre 28 pontra duzzadt a különbség. A második félidőre viszont sikerült összekapni magunkat és egy perccel a lefújás előtt mindössze 3 pont volt a különbség. Sajnos itt már kijött a fáradság és kapkodásból elkövettünk két végzetes hibát.


Dicséretre méltó volt, hogy nem törtünk össze ezzel a kis csapattal és az utolsó másodpercig küzdöttünk. Nem lehet a sérülésekre fogni a kiesést, nem szabad sajnálkoznunk, mert más sem fog minket sajnálni. Gratulálunk az ellenfélnek, megérdemelten jutottak tovább a négyes döntőbe. Ránk még vár egy következő kör az ötödik helyért. Reméljük sikerül addigra rendezni a sorainkat.


2014.03.29. Junior Nyíradony VVTK – Miskolci VSI
2014.03.29. Kadett Nyíradony VVTK – Miskolci VSI
  

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook