Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda

NBI/B női felnőtt és junior csapatunk Kecskeméten szerepelt az alábbi eredménnyel:

Felnőtt: A bajnokság tavaszi fordulóinak 4. mérkőzésén, Kecskeméten vendégszerepelt kézi csapatunk. Ősszel hazai pályán, sok technikai hibával tűzdelt, hullámzó játékú izgalmas meccsen nyertünk 29 – 24-re. Sajnos most rosszabb mérleggel zártuk a találkozót. Átvettük az ellenfél lassú játékát, gyenge védekezés és kapusteljesítmény lehetőséget adott az ellenfélnek helyzeteik kihasználásához. Az utolsó 10 percben összeszedtük magunkat és 5 gólos hátrányból hoztuk döntetlenre a mérkőzést.


Kecskeméti NKSE – Nyíradony VVTK
25 - 25
(13 - 13)Kolsofszki (kapus), Kincs H. 2, Lévai 9, Szűcs 1, Fábián 2, Láng 4, Horváth 1
csere: Gulyás, Hadas (kapusok), Kun, Kincs E., Jantó 1, Csányi 5, Vancsa


Sztancs Tibor: a mérkőzés nem az elvárásaink szerint alakult.


Junior:

Kecskemét – Nyíradony VVTK 25-6Viszont a hétvége nemcsak a felnőtt és junior csapatainknak tartogatott kézilabdás eseményt. Két gyerekcsapatunk meghívást kapott a 2014.03.02-én megrendezett I. Balmaz – Daru Kézilabda Tornára Balmazújvárosba.
A rendezvény a 08:00-kor megtartott megnyitóval kezdődött. Két helyszínen folytak a küzdelmek, a 2004 – 2005-ös korcsoportnak a Veres Péter Gimnáziumban rendezték a mérkőzéseiket. Nem voltak könnyű helyzetben a legkisebbek, akiknek ez a torna volt az első megmérettetésük kézilabdás palántaként, mert egy - két évvel idősebb és több rutinnal rendelkező játékosok ellen kellett kiállniuk. Nagy elszántsággal és lelkesedéssel vetették bele magukat a játékba a gyerekek, de a nagyobbak kora és a tapasztalata látható volt a meccseken. Jó felkészülési lehetőség volt a Gyermekbajnokság fordulóinak kezdete előtt. Résztvevő csapatok: Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Nyíradony. A rendezvényt III. helyezettként zártuk, így mindenki nyakába érem kerülhetett. A Legjobb Kapus díjat Lakatos Barbika vihette haza.

A csapat tagjai: Antal Lili. Ádámku Lili, Budai Mária, Csecsődi Réka, Erdélyi Kinga, Gyöngyösi Lívia, Lakatos Barbara, Szabó Dominika, Varga Elizabet

Edző: Szakályné Horváth Beáta


Az idősebbek a 2002 – 2003-as korcsoportban indultak, és a Kőnig Rendezvényközpontban játszották mérkőzéseiket. A korosztály résztvevői a hazai Balmazújváros, Debrecen, Hajdúböszörmény és Nyíradony csapata voltak. Körmérkőzés szerűen folytak a küzdelmek, így mindenki játszott mindenkivel. A torna végén megismételve a kisebbek eredményét, III. helyezettként állhattak dobogóra az idősebb korosztály résztvevői. Különdíjazásban részesült Bújdosó Nóra, mint Legjobb Kapus.

A csapat tagjai: Bence Boglárka, Bus Nóra, Cégé Nikolett, Czakó Lilla Fanni, Goda Melinda Csilla, Gyöngyösi Flóra, Jónás Rebeka, Kovács Katalin Etelka, Mennykő Kitti, Nagy Fruzsina Mónika, Pál Anita, Rostás Vanessza

Edző: Markovits Mátyás, Szűcs Nikolett 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook