Hírek

<< vissza az előző oldalra

Nagyon mozgalmas hét a labdarúgóknál

A hét programjában edzői konferencia, Bozsik torna programok, regionális tehetség kiválasztó torna és bajnoki mérkőzések is szerepeltek.


Egyesületünk edzői a sportkonferencián vettek részt Debrecenben 2014.03.18-án.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkársága és a Magyar Edzők Társasága által szervezett konferencia sorozat”Dopping és Drogfogyasztás megelőzése fiatalkorú sportolóknál” névvel került lebonyolításra Debrecenben,egyesületünket labdarúgó, kézilabda és kosárlabda edzők képviselték. Miután Kiss Norbert Helyettes Államtitkár és Kósa Lajos Debrecen Polgármester megnyitotta a konferenciát elsőnek a Debreceni Egyetem Mentálhigiéniás és Esélyegyenlőségi Központ képviseletében dr.Berényi András tartott előadást a drogfogyasztásról amelyből megtudtuk hogy 1990-óta 10 %-ról 19 %-ra nőtt a kipróbálók száma,a rendszeres fogyasztók száma ugyanez idő alatt az 5-szörösére emelkedett. A következő előadó dr.Fekete Attila Erik volt az EMMI képviseletében aki a dopping és drogfogyasztás megelőzéséről tartott előadást, majd Márkus Erika rendőr alezredes a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács képviseletében a drogfogyasztás és a fiatalkori bűnözés kockázatáról beszélt. Burszki Mónika a Nemzeti Drogellenes Stratégia 2012-2020 „Tiszta tudat,józanság,küzdelem a kábítószer ellen” nevű kampányát ismertette és végül a konferencia csúcspontjaként dr.Tiszeker Ágnes a Magyar Antidopping Csoport vezetője „A fiatalkori dopping és drogfogyasztás egészségügyi kockázat”címmel tartott igen érdekes előadást majd ismertette a WADA-2014-es tiltólistáját.

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG

Felnőtt csapat

Berettyóújfalú-Nyíradony VVTK 0-0
Összeálitás:Kapitány K.-Takács A.,Vámosi Cs.,Konyári S.,Bodogán Z.-Gyurina J.(Lukács L.)-Kozma Gy.,Gráma I.,Patalenszki J.(Szabó T.)Kovács M.-Biró P.(Sándor R.)
Edző:Vámosi Csaba: ?
Tabella:9.hely, 19 mérkőzés(7 győzelem, 9 döntetlen, 3 vereség) 31:21 gólarány, 30 pont

U/21
Berettyóújfalú-Nyíradony VVTK 1-4(0-1)
Összeálitás:Jankuly Á.-Orosz E.,Szilágyi Z.,Vajda T.,Nagy D.-Polgár D.,Rácz F.,Illés G.-Bacsó R.(Oláh R.)Balogh T.,Illés J.
Gólszerzők:Illés J.(2)Rácz F.,Polgár D.
Edző:Orosz János-„Egy jó ellenfél ellen ,egy rossz pályán időnként kifejezetten jó játékkal sikerült magabiztos győzelmet aratni de a jövő heti rangadón (DEAC)ettől jobb játék kell. Gratulálok játékosaimnak!
Tabella:3. hely, 19 mérkőzés, (14 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség)67:19 gólarány, 44. pont 

U/15
Nyírábrány-Nyíradony VVTK 0-3(0-1)
Összeálitás:Sinka Á.-Mészáros K.(Parcsák M.)Gabella J.,Szakács D.,Rácz J.-Veres G.(Sipos I.)Berna B.(Szilágyi R.)-Tarcsai S.(Balogh L.)Balogh V.,Horváth D.-Ilyés B.
Gólszerzők:Ilyés B.,Tarcsai S.,Balogh L.
Edző:Vámosi Csaba: ?
Tabella:2. hely, 11 mérkőzés, (9 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség) 74:23 gólarány, 28 pont


U/13-Alközponti Bajnokság Vámospércs -2014.03.21-1.fordúló
Eredmények:
Nyíradony-Nyírábrány 7-0
Nyíradony-Hajdúsámson 4-2
Nyíradony-Nyíracsád 3-0
Végeredmény:1.Nyíradony 2.Nyíracsád 3.Nyírmártonfalva
Csapat:Bacsó D.,Birki J.,Szabó P.,Kallos Á.,Vass G.,Balogh D.,Verdes E.,Kapusi M. Pintye V.,Sarkadi T.,Groholy A.,Pál G.,Kovács K.,Kovács R. Edző:Orosz János

U/13-Megyei Kiemelt Bajnokság Debrecen Pallag-2014.03.23-1.fordúló
Eredmények:
Nyíradony-DSI 0-2
Nyíradony-Balmazújváros 4-0
Nyíradony-Hajdúszoboszló 2-0
Végeredmény:1.DSI 2.LOKI Focisuli 3.Nyíradony VVTK 4.Hajdúszoboszló 5.Balmazújváros 6.Hajdúböszörmény
Csapat:Bacsó D.,Szakács D.,Mészáros K.,Gönczör R.,Szabó P.,Kallos Á.,Vass G.,Balogh D.,Verdes E.,Kapusi M.,Sarkadi T.,Groholy A. Edző:Orosz János

Regionális kiválasztó torna
Regionális tehetség kiválasztót rendeztek 2014.03.18-án Tiszaújvárosban öt megye részvételével(Hajdú-Bihar, Szabolcs ,Heves,Borsod és Heves) a 1996 és 1997-es születésű labdarúgók részére.
Hajdú-Bihar válogatottjában (amelynek Orosz János volt az edzője ) 6 fő Nyíradonyi labdarúgó kapott helyett(Jankuly Ádám,Illés Gergő,Bodnár Péter,Gyurina János,Szilágyi Zoltán és Csecsődi Imre)akik közül Gyurina János meghívót kapott a Kelet-Magyarországi Válogatottba,Bodnár Péter pedig biztonsági tartalékként szerepel.
Orosz János:"Mivel ebben a korosztályban a mi egyesületünk a legjobb a megyében,így mi adtuk a legtöbb labdarúgót a válogatottnak.Büszke vagyok a fiatalokra azokra is akik nem kerültek be a Kelet-Magyar Válogatottba, egy tárgyilagos kiválasztón meggyőződésem hogy még 2 fő bekerült volna"

 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook