Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda

NBI/B-s női csapatunk az elmúlt heti sokkot kiheverve ismét győzött.


Izgalmas végjátékkal és hazai győzelemmel záródott a bajnokság tavaszi fordulóinak 7. mérkőzése a Szent István SE Építők csapata ellen.
Ősszel 5 gólos vereséget szenvedtünk, ahol a mostani mérkőzéshez hasonlóan tartalékosan vártuk a kezdő sípszót. Csapatunk egyik meghatározó játékosa Lévai Zsófi, sérülése miatt lehetséges, hogy ebben az idényben már nem léphet pályára. Az Ő hiányát kellett megoldanunk a hétvégi találkozón is.
A nézők egy fordulatos, hullámzó játékú, több alkalommal passzív helyzetig játszó hazai csapatot láthattak. A második félidőben a remek kapusteljesítmény és az ebből indított szélsők góljai, felállt falú védelem ellen, pedig a küzdelmes és akaratos játék hozta meg a győzelmet a lányoknak. Persze nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a végjátékban a szerencse is mellénk állt.

Nyíradony VVTK – Szent István SE Építők
28 – 26
(11 – 13)Összeállítás: Kolsofszki, Kincs H. 4, Csányi 1, Szűcs 6, Fábián 8, Láng 5, Horváth1
csere: Hadas, Gulyás (kapusok), Kun, Kincs E., Jantó 1, Vancsa 2

Sztancs Tibor: az első félidőben a jó kapus teljesítmény, a másodikban a feljavuló védekezés és a végjátékban a szerencse is kellett a 2 pont megszerzéséhez.Junior:
Nyíradony VVTK – Szent István SE Építők
2- 34
(1- 16)


Összeállítás: Nagy, Varga, Mogyorósi, Hutka 2, Máté, Magyar, Vargics V
Kiss, Vargics L., Réder, Ossik,


Bertalan Zoltán: Gyerekeink ismét szinte felnőttek ellen játszottak. A tisztes helytállás volt a tét. Még mindig félünk a lehetőségektől, de alakul a csapat.Serdülő csapat:

Rájátszás 3. folduló
Nyíradonyi VVTK - Hajdúböszörményi TE
14-22

Bertalan Zoltán: Igaz, hogy az eredmény nem teljesen azt tükrözi, de ez volt a szezonban a legjobb mérkőzésünk. Most már legalább megpróbáltuk megcsinálni azokat a dolgokat, amiket az edzéseken gyakoroltunk. 
Szivacs kézilabda U-8-as csapat:
2014.03.23. Hajdúnánás:A legkisebb kézilabdázóink is megkezdték szereplésüket az Országos Gyermek Kézilabda Bajnokságban. Ezt a tornát Hajdúnánáson rendezték, ahol gyerekeink a Hajdúnánás, Létavértes és Tiszaújváros csapataival mérték össze erejüket. Nagy akarással, élvezettel, lendületesen játszottak, a három összecsapáson egy győzelem és két vereség született.

Összeállítás:Ádámku, Antal, Csecsődi, Erélyi, Gyöngyösi, Lakatos, Szabó D, Szabó Zs, Varga

Szakályné Horváth Beáta:Ügyesek voltak, a Balmazújvárosi meccsekhez képest látszik, hogy fejlődtek a gyerekek.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook