Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kosárlabda- Regionális Junior Bajnokság

A Magyar Kosárlabda Szövetség regionális junior bajnokságában szereplő csapatunkat betegségek, illetve sérülések tizedelték az elmúlt hónapokban. Ennek ellenére elutaztunk a kettős mérkőzésre Egerbe, de igazán hadra fogható játékos csak hat fő volt a kispadon.

2014. március 7. Péntek
Eger – Nyíradony 53:33
Nyíradony – Eger 28:50


A Magyar Kosárlabda Szövetség regionális junior bajnokságában szereplő csapatunkat betegségek, illetve sérülések tizedelték az elmúlt hónapokban. Ennek ellenére elutaztunk a kettős mérkőzésre Egerbe, de igazán hadra fogható játékos csak hat fő volt a kispadon. Cserék hiányában, a félidő végére elfáradtak a lábak, a fejek, többeket a kipontozódás veszélye fenyegetett. Visszafogott játékunkat látva, nagyobb sebességre kapcsolt az ellenfél, melyet már nem tudtunk követni.

A második mérkőzésen - feladva pályaválasztó jogunkat-, megismétlődött az előző játék menete, annyi különbséggel, hogy hamar kipontozódott a játékunkat meghatározó centerünk és megsérült az irányítónk. A többiek nem tudták pótolni hiányukat. Újabb sérülések után, csak a mérkőzés túlélése lehetett a célunk.


2014. március 9. Vasárnap
Tiszaújváros – Nyíradony 63:50
Nyíradony – Tiszaújváros 39:69


Egy nap pihenő és regenerálódás után, ismét két idegenbeli mérkőzést kellett játszanunk, melyen az előző mérkőzésen sérültek közül ketten nem is tudták vállalni a játékot. Erősen tartalékos csapatunk az első mérkőzésen a harmadik negyed végéig - néhol tetszetős játékot mutatva-, 32 percig vezetett, de a végjátékban, három hárompontos kosárral és „kis” bírói segédlettel, végül vereséget szenvedtünk. Reális lehetőségünk volt a mérkőzés megnyerésére (16 büntetőt hagytunk ki), de ezúttal ez nem sikerült.

Győzelmünk esetén összeomlott volna az ellenfélünk a második mérkőzésre. Az első negyedet így is megnyertük, de már ekkor megmutatkoztak a fáradtság jelei. Enerváltan álltunk fel a második és harmadik negyedekre - nem tudtunk felpörögni-, melyekben, - érthetetlen módon-, egy 40:0-s szériát produkáltunk. Hiába nyertük 22: 16-ra az utolsó negyedet, kevés volt a végeredmény csinosításához ez az erőn felüli hajrá.


<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook