Hírek

<< vissza az előző oldalra

Az elmúlt hónap sporteseményei

Kézilabda

Álomrajt az NBIB keleti csoportjában szereplő felnőtt női kézilabda csapatunknál.

A február 09. – én kezdődő tavaszi szezonban Lányaink álomrajtot vettek, az eddig lejátszott mindhárom mérkőzésüket megnyerték.

Eredmények:

Nyíradony VVTK – Szeged – Algyő KSE 31 – 24

Gyulai KSE - Nyíradony VVTK 22 – 30

Nyíradony VVTK – DVSC 2 30 – 29

Az eredmények azt tanúsítják, hogy a tavaszi rajtra a felkészülés, jól sikerült. A csapat mind védekezésben mind támadásban a mérkőzések zömében jó teljesítményt nyújtott. Viszont egyes periódusokban, mintha rövidzárlat állna be a játékban. A jövőben nagyobb figyelmet kell fordítani a taktikusabb játékra, a győzelem érdekében nem mindig kell erőltetni a támadást 4 – 5 gólos vezetés esetén. A csapat vezetői igyekszenek mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, de az eddigi három mérkőzésen a cserék beállítása mindig jelentős visszaesést, a játék ritmusának megtörését okozta.

Minden reményünk megvan arra „ ha a lányok így folytatják „ hogy csapatunk ismét előkelő helyen végezzen a bajnokságban.
Az ifjúsági és serdülő csapatunk játéka folyamatosan javul mind a játék összképét mind az eredményességet tekintve. A stabilitás érdekében tovább folytatjuk együttműködésünket az Érmihályfalvi S.C. unirea hasonló korú kézilabdás lányaival.

A Gyerekcsapatokat illetően:

Az utánpótlás csapatunkat illetően az U- 8 as elkezdi a játékát a szivacskézilabdában, az U – 12 es pedig tovább folytatja szereplését.

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook