Hírek

<< vissza az előző oldalra

Egyesületi közlemény

Egyesületünk illetve kézilabda szakosztályunk a 2013/14-es szezonra is benyújtotta sportfejlesztési programját a Magyar Kézilabda Szövetség felé a látványcsapat sportágak támogatására lehetőséget biztosító pályázatra.

A sportfejlesztési program a törvényben előírtaknak megfelelően készült el és került benyújtásra, melynek része a személyi költségek támogatási jogcím is.

Az MKSZ előírása szerint a pályázatot erre a jogcímre a munkakör megnevezése mellett, a személy megnevezésével és az előírt szakmai végzettség igazolásával lehetett benyújtani.

Köztudott, hogy Nagyné Sütő Mariann a korábbi edzőnk anyai örömök elé nézett, ennek következtében nem tudta tovább folytatni munkáját, így a benyújtás időpontjában - Kincs Henrietta kivételével - nem volt olyan személy, akinek megfelelő edzői végzettsége lett volna.
Ez pedig azt jelenti, hogy amennyiben Ő nem segít nem tudtunk volna érvényes pályázott benyújtani.

A pályázatban megnevezett személyi költségek összege az MKSZ által jóváhagyott legmagasabb összeg, amit azért állítottunk arra a szintre, mert mindenképpen szándékunk az edző kérdést megoldani és azt előre nem lehetett tudni, hogy milyen megállapodást sikerül kötnünk az új edzővel.

A törvény lehetőséget biztosít arra, hogy az MKSZ -től módosítást kérjünk, amely jelenleg folyamatban van, az új vezető edző személyének és juttatásának megnevezésével, melyet a jóváhagyás után a honlapunkon közzéteszünk.

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy Kincs Henrietta az egyesületünk kézilabda szakosztályánál semmilyen formában nem lett és nem lesz megbízva edzői teendők ellátásával, ennek következtében semmilyen juttatásban nem részesül.

Egyesületünk és a kézilabda szakosztály nevében ezúton is köszönetet mondunk Kincs Henriettának az általa nyújtott segítségért.         Dr. Moldvay István s.k.
         Nyíradony VVTK Elnök

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook