Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda, hazai pályán de nem hazai környezetben

A bajnokság 6. fordulóját „hazai pályán”, de nem hazai környezetben játszotta csapatunk. 

A Harangi Imre Rendezvénycsarnok programja miatt más helyszínt kellett találni a mérkőzésnek, így Debrecenben a Monostorpályi úti kézilabda pályán került megrendezésre a mérkőzés, mely sajnos nem hozott hazai sikereket. Nagy elánnal kezdtük a meccset. Ám az első félidő kezdeti lendülete csak 20 percig tartott. Az ellenfél időkérése megzavarta lányinkat, pedig a 12. percben még 7 – 3-ra vezettünk. Koncentrációs hibák következtek, heteseket és ziccereket vétettünk. Második félidő elején a megszokottól eltérően figyelmetlenül játszottunk és így 6 gólos előnyre tudott szert tenni az ellenfél. Aztán nagyszerű játékkal a 27. percre döntetlenre hoztuk fel a mérkőzést. A végjátékban sajnos nem mi kerekedtünk felül, így nem sikerült itthon tartani a 2 pontot.

Nyíradony VVTK – Kispest NKK
      21-- 23 (11--10)

Felnőtt:

Kolsofszki (kapus) (1), Kincs H. (1), Lévai (4), Szűcs (3), Fábián (3), Láng (1), Horváth (4)

csere: Gulyás, Hadas (kapusok), Kun, Jantó, Csősz, Vancsa, Barta, Csányi (4),

Sztancs Tibor: Sok hibával játszottunk, a végjáték sem úgy sikerült, ahogy kellett volna, ott még volt esélyünk a győzelemre, de hiányoztak az átlövés és szélső gólok. Naggyá tettük az ellenfél kapusát.

Junior: 
Nyíradony VVTK – Kispest NKK 8-37

Nagy H. (kapus), Máté, Erdei, Szabó (4), Mogyorósi, Hutka (3), Magyar

csere: Kiss (kapus), Varga (1), Gliga, Barnucz, Réder, Vargics V., Vargics L., Ossik, 

Csapatunk tisztességes helytállással játszik a junior bajnokságban. A nagyarányú vereségeket a 4 - 5 éves korkülönbségnek köszönhetjük.

Napokon belül lehetőségünk van a kispestieknek visszavágni, hiszen a magyar kupában velük sorsoltak össze bennünket, mely mérkőzést október 30-ig le kell játszani.

Az időpont és a helyszín még szervezés alatt áll, melyről időben tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat.

  << vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook