Hírek

<< vissza az előző oldalra

Remek hétvégét zártak labdarúgó csapataink!

Mint az egész ősszel ezúttal is jól szerepeltek csapataink a hétvégén. Pénteken U/12-es csapatunk kezdte vasárnap felnőtt csapatunk zárta eredményesen a hetet.

Péntek

Alközponti U/12-es Torna Hajdúsámson

Végeredmény:
1.Vámospércs
2.Érmihályfalva
3.Hajdúsámson
4.Nyírmártonfalva
5.Nyíradony
6.Nyírábrány

Résztvevők:Bacsó Dominik,Vizi Ákos,Vass Gergő,Pál Gergő,Gyöngyösi Tamás,Birki József,Kovács Rajmund,Madugyin Alex,Gönczör Róbert,Pintye Vivien,Bagdács Mercedesz

Edző:Orosz János-„A mai napn a csapatban többnyire olyan gyerekek játszottak akik nemrég kezdték a labdarúgást,nüánszokon múlt hogy nem döntőt játszottunk. Meg vagyok elégedve a gyerekek teljesítményével, de az is látszik, hogy keményen kell melózni a továbbiakban”Szombat

U/15 Hajdúnánás-Nyíradony 1-6(1-1)

Összealítás:Sinka Á.(Groholy A.)-Mészáros K.(Sipos I.),Szakács D.,Gabella J.,Rácz J.(Szilágyi R.)-Veres G.(Tarcsai A.),Berna B.-Mezei B.,Balogh V.,Horváth D.(Pelyák B.)-Ilyés B.(Parcsák M.)
Edző:Vámosi Cs.

Gólszerzők:Balogh Vilmos(2)Berna Bence(2)Mezei Balázs(2)U/18 Hajdúnánás-Nyíradony 1-4(0-3)

Összealítás:Jankuly-Orosz E.,Gyurina J.,Bodnár P.,Nagy D.-Oláh R.,Szilágyi Z.,Csecsődi I.,Illés P.-Bodor R.(Illés G.)Balogh T.

Gólszerzők:Balogh Tivadar(3)Gyurina János

Edző:Orosz János-„Rangadónak ígérkezet ez a mérkőzés de olyan jó teljesítmény nyújtottunk az első félidőben hogy nem lett az. Még az is belefért , hogy a második félidőben egy kicsit vissza vettünk a tempóból, gondolva a holnapi mérkőzésre”
Vasárnap

Hajdú-Bihar Megyei Kiemelt U/13-as Bajnokság-Nyíradony


Végeredmény:
1.Nyíradony
2.Loki Foci suli
3.DSI
4.Hajdúböszörmény
5.Hajdúszoboszló
6.Balmazújváros

Résztvevők:Groholy A.,Lukács L.,Vass G.,Szakács D.,Mészáros K.,Horváth B.,Pintye V.,Madugyin A.,Bagdács M.,Gönczör R.,Kapusi M.

Edző:Orosz János-„Hazai pályán csodálatosan játszottunk, gólt sem kaptunk úgy lettünk elsők,gratulálok minden labdarúgómnak”U/21 Nyíradony-Hosszúpályi 6-1(2-0)

Gólszerzők:Polgár D.(2)Csecsődi I.,Illés J.,Balogh T.,Vajda T.

Összealítás:Vajda T.(Bodnár P.)-Orosz E.(Jankuly ),Bodnár P.(Vajda T.)Polgár D.,Keczán L.(Nagy D.)-Szilágyi Z.-Csecsődi I.(Bacsó R.)Frida Gy.(Bodor R.)Illés G.-Illés J.,Balogh T.

Gólszerzők:Polgár D.(2)Csecsődi I.,Illés J.,Balogh T.,Vajda T.

Edző:Orosz János-„25 percig tartott mire rájöttünk, hogy a földön tartva kellene a labdát megjátszani ,nem ívelgetni. Ezután öröm futballt játszottunk, még az is belefért, hogy kihagytunk 2 tizenegyest, a szépség hiba az elején elvesztett hangom”


Felnőtt csapat

Nyíradony-Hosszúpályi 2-0(2-0)


Összealítás:Kapitány K.-Takács A.,Konyári S.,Vámosi Cs.,Pintye D.-Mercs J.-Bodogán Z.,Kovács Gy.(Lukács L.)Fúró Zs.(Gugg K.)-Biró P.(Gál F.)Kozma Gy. Edző:Vámosi Csaba
Csere:

Gólszerzők: Kozma Gy.,Pintye D.

Sárga lap: Kozma Gy. és Bodogán Z.

Tabella: 5 hely – 9 mérkőzés – 5 győzelem – 2 döntetlen -2 vereség -21-13 Ga. -17 pont

Felnőtt csapatunk egy nagyon jó fél órát produkálva két gólos előny birtokában kicsit ráült az eredményre, így a játék színvonala igencsak vissza esett a végére.


<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook