Hírek

<< vissza az előző oldalra

Sikeres Labdarúgó Hétvége!

Kiválóan szerepeltek labdarúgó csapataink a hétvégén!

Csütörtökön U/18-as csapatunk győzelmével kezdődött és felnőtt csapatunk bravúros győzelmével záródott a hétvégi forduló melyeken csapataink 11 mérkőzésből 7 győzelmet és 4 döntetlen értek el pedig a sorsolás szerint nem könnyű ellenfelekkel mérkőztek.


U/18 DASE-Nyíradony 2-5

Gólszerzők:Balogh T.(3)Gyurina J.,Oláh R.
Jegyzőkönyv:Jankuly-Orosz E.,Gyurina J.(Szilágyi K.)Bodnár P.,Nagy D.(Béres R.)-Illés G.,Szilágyi Z.(Bodor R.)-Csecsődi I.,Illés P.(Oláh R.)Veres T.-Balogh T.


U 13-as Alközponti Bajnokság

Csapatunk egy évvel fiatalabb korosztállyal vesz részt a bajnokságban.
1.forduló- Nyíradony
1.Érmihályfalva
2.Nyirmartonfalva
3.Nyíradony
4.Vámospércs
5.Hajdúsámson
6.Nyírábrány

Edző:Orosz JánosCsapatunk egy évvel fiatalabb korosztállyal vesz részt ezen a tornán,a legszebb futballt mi játszottuk de az Érmihályfalva elleni döntetlen az első helyünkbe került”U/15 Nyíradony-Vámospércs 9-3(5-1)

Gólszerzők:Balogh V.(4)Ilyés B.(2)Horváth Zs.,Baranyi K.,Berna B.
Jegyzőkönyv:Sinka A.(Groholy A.)-Mészáros K.(Szilágyi R.),Gabella J.,Szakács D.(Baranyi K.)Rácz J.-Veres G.,Berna B.-Horváth D.(Horváth Zs.)Balogh V.,Mezei B.-Ilyés B.

U/13-as Megyei kiemelt torna
1.forduló- Debrecen
1.Hajdúszoboszló
2.Nyíradony
3.DSI
4.LOKI FOCISULI
5.Balmazújváros
6.Hajdúböszörmény

Edző:Orosz JánosA 2001-es gyerekek elit tornáján kiválóan szerepeltünk úgy hogy több 2002-es játékosunk volt akik közül a torna kiemeltjei közé került Pintye Vivien,Vass Gergő és Gönczör Róbert. Gratulálok nekik valamint a csapat többi tagjának mivel a megyei szakma kitűnő csapatnak tart bennünket!”


U/21 Nyíradony-Hajdúnánás 1-0(1-0)

Gólszerző:Polgár D.
Jegyzőkönyv:Vajda T.-Orosz E.(Béres R.)Bodnár P.,Polgár D.,Keczán L.-Illés G.,Szilágyi Z.(Bacsó R.)-Csecsődi I.,Frida Gy.,Jankuly-Illés J.(Balogh T.)

Edző:Orosz JánosLendületesen kezdtünk hamar vezetést szereztünk de a szombati Sportbuli és Aradványpusztai falú nap miatt 20 perc után elfogyott a levegő,a háló a fenekünket kikezdte, de a hősies védekezés 30 percig 10 emberel is meghozta a gyümölcsét.”


Felnőtt csapat:
Nyíradony VVTk - Hajdúnánás 4-3 (3-0)

Gólszerzők: Bodogán, Gáll, Gráma, Vámosi
Jegyzőkönyv:  Kerezsi, Kapitány, Takács, Vámosi, Konyári, Pintye, Gyurina (Tóth) , Gráma (Gugg), Fúró (Lukács) , Kovács (Gáll), Bodogán, Bíró (Kozma)

Edző: Vámosi Csaba: "Egy nagyon jó iramú mérkőzésen egy nagyon nagyon jó csapatot sikerült legyőzni, úgy hogy mindíg hátrányból álltunk fel és végül sikerült megszerezni a győztes gólt.Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert elhitték, hogy meg tudjuk fordítani ezt a meccset. Elindult az őszi hadjárat."

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook