Hírek

<< vissza az előző oldalra

Bajnoki rajt előtt az NBI/B-s női kézilabda bajnokság


Jelentős változás történt az együttes összetételében, hiszen Szarkáné Sütő Edina anyai örömök előtt áll, így Őt már nem láthatjuk Nyíradonyi színekben játszani, míg Sarah Khouiled Szegedre távozott. Új igazolások is érkeztek: Hajdúnánás Thermal SC csapatából Szűcs Nikolett és Csányi Enikő. A DVSC KKFT csapatából Csősz Tekla, Láng Emese, Jankó Adrienn és Bakos Zsuzsanna. A lányok július 29-én kezdték a felkészülést. Az alapozási időszakban több külső helyszínen is találkozhattunk a csapattal, mert a futóedzések kedvelt helyszínei között a TB-Ranch előtti homokdomb és a focipálya körüli futórész is szerepet kapott. A felkészülés alatt 4 mérkőzésen láthattuk a hölgyeket kézilabdázni. Az első és második edzőmeccsen a DVSC NBI/B-s csapata volt az ellenfél. Mindkét alkalommal győztek a lányok.
DVSC II. – Nyíradony VVTK : 39 – 57
DVSC II. – Nyíradony VVTK : 33 – 38
A harmadik és negyedik találkozó a Nagyvárad 2. ligás csapatával volt. Sajnos mindkétszer negatív mérleggel záródott a találkozó.
Nagyvárad – Nyíradony VVTK : 36 – 25
Nyíradony VVTK – Nagyvárad : 28 – 32
A szakosztályvezető Sztancs Tibor elmondta, hogy jó felkészülési időszakot zártak le és bizakodva várják a bajnoki rajtot. Célkitűzésként a dobogós helyezést szeretnének elérni.
Továbbra is szeretettel várnak minden kézilabda rajongót a mérkőzésekre.

Gyertek, szurkoljunk újra együtt a csapatnak!

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook