Hírek

<< vissza az előző oldalra

Rajt a labdarúgó megyei I. osztályban!

Felnőtt és ifjúsági csapatunk a hétvégén megkezdte szereplését a 2013-2014évi bajnokságban.

Az első fordulóban Balmazújvároson szerepeltek labdarúgóink ,felemás sikerrel.

Felnőtt csapatunk egy jó színvonalú és izgalmas mérkőzésen 1-0 –ás vereséget szenvedett,ifistáink egy sérülésekkel tarkított mérkőzésen nyertek 3-2-re nyertek.

Jegyzőkönyv:Felnőtt csapat -Balmazújváros-Nyíradony 1-0(1-0)

Kapitány K.-Pintye D.,Vámosi Cs.,Konyári S.(Tömöri L.)Takács A.-Mercs J.,Gyurina J.(Gáll F.)-Fúró Zs., Gráma I.(Lukács L.)Bodogán Z.-Biró P.

Edző:Vámosi Csaba-„Az első félidőt átaludtuk,de a második félidő helyzetei és a játék képe alapján megérdemeltük volna az egy pontot. Dolgozunk tovább ,remélem jövő héttől megkezdjük a pontszerzést.”


Jegyzőkönyv Ifjúsági csapat:Balmazújváros-Nyíradony 2-3(1-1) gólszerzők:Illés J.,Balogh T.,Csecsődi I.
Jankuly Á.-Bodnár P.,Polgár D,(Orosz E.)Vajda T.,Keczán L.-Szilágyi Z.,Farkas Z.-Varga P.(Csecsődi I.)Frida Gy.(Balogh T.) Bacsó R.(Illés G.)-Illés J.

Edző:Orosz János-„Nehézé tettük magunknak a mérkőzést a sok kihagyott helyzet miatt, majd két sérülés után észbe kaptunk és 10 emberel vesztett állásból megforditotuk az eredményt. Ezt a győzelmet Farkas Zoltán játékosomnak ajánlom aki térdszalag szakadást szenvedett a mérkőzésen,mielőbbi gyógyulást és várunk vissza Zoli!”A következő fordulóra augusztus 25-én vasárnap kerül sor.

Nyíradony, Vösörmarty úti sporttelep
15:30 Nyíradony-Polgár Ifjúsági mérkőzés
17:30 Nyíradony – Polgár Felnőtt mérkőzés.Kérjük kedves szurkolóinkat, hogy minél nagyobb számban látogassanak ki és buzdítsák csapatunkat, hogy megszerezze első győzelmét!


HAJRÁ NYÍRADONY!
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook