Hírek

<< vissza az előző oldalra

NYÍRADONYI KÉZILABDÁS A MAGYAR SERDÜLŐ VÁLOGATOTTBAN


A Magyar Kézilabda Szövetség egy évvel ezelőtt alapította meg Mocsai Lajos vezetésével a NEMZETI KÉZILABDA AKADÉMIA –t.

Az Akadémia célja:
- középiskolás és junior korosztály számára életpálya modell kialakítása, az Akadémia és az Egyesület együttműködése révén
- a sportági előmenetel mellett a felsőoktatásban való részt vétel lehetőségének biztosítása
- a magas fokú szakmai képzés
- kiemelkedő versenyeztetési lehetőség
- személyiség fejlesztése

Az Akadémiára ebben az évben több mint 100 fő jelentkezett és ebből 25 főt vettek fel. Köztük kézilabda szakosztályunk ifjúsági csapatának tagját, Orosz Melisszát, aki egyúttal, meghívást kapott a Magyar Serdülő Válogatottba, amely az Olimpiai Reménységek Versenyére készül. 2013. március 18-22. között Tatán edzőtáborban vett részt – napi két edzéssel- Bohus Bea (volt válogatott kézilabdázó) és Woth Péter szövetségi edzők vezetésével.

A Nyíradony VVTK és a Nemzeti Kézilabda Akadémia között a jövőben megállapodás jön létre az együttműködésről, hiszem az Akadémiai képzés alatt Melissza csapatunk játékosa marad.

"A sikeres felvételi után ősztől Balatonbogláron folytatom kézilabda pályafutásomat és tanulmányaimat. Köszönettel tartozom Sztancs Tibornak szakosztály vezetőnek, Sütő Mariann, Flaskova Mónika és Bertalan Zoltán edzőknek, hogy segítettek a felkészülésben. Szeretném Nyíradony város jó hírnevét vinni az országban. ”

Sok sikert Melissza!

Nyíradony VVTK Elnöksége

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook