Hírek

<< vissza az előző oldalra

Nyíradonyi sikerek a III. Rotary Futófesztiválon

Csapatunk a vasárnapi hidegben és szélben 9 órakor indult el Tasi Sándor vezetésével, Csiszár Antal és Sztancs Tibor szakvezető kíséretében Debrecenbe, azzal a szándékkal, hogy a nem éppen ideális idő ellenére legyőzze a maratoni távokat.

2013.03.24-én vasárnap került megrendezésre a III. Rotary Futófesztivál Debrecenben a Gyulai István Atlétikai Stadionban illetve a hozzá kapcsolódó nagyerdei utakon.

A verseny kategóriái maraton egyéni és 5 fős váltó, félmaraton egyéni és 2 fős váltó, negyedmaraton egyéni, 1911méteres jótékonysági futás csapatverseny.

A hideg, szeles időjárás ellenére a versenyzők elég szép számmal gyülekeztek és a 11 órai rajtot megelőzően, egy sportos lánykérésre is sor került.

Versneyzőink szép sikereket értek el:

1911 méteres jótékonysági futás: 18 csapat közül a Szent Mihály Görögkatolikus Általános Iskola az 5. helyezést érte el, 109 tanuó és 4 pedagógus részvételével.

5 fős maraton váltóban a hölgyek között a "Handball Angyalok" NB /IB-s női kézilabdázóink -  Kun Gréta, Vancsa Barbara, Kincs Edina, Fábián Nóra, Bács Júlia-1.helyezést szerzett 4:05:06-os idővel.

Az 5 fős maraton váltó férfiak csoportjában a "Szárnyaló kosarasok" kosárlabda szakosztályunk tagjai - Papp Dávid, Dávid Richárd, Terdik Ákos, Rácz Tamás, Urszuly Dávid-  9. helyezést ért el 3:40:44-es idővel.

A "Falábú sprinterek" csapatát labdarúgóink alkották - Veres Tamás, Csecsődi Imre, Jankuly Ádám- 16. helyet érték el 3:54:10-es idővel.

A negyedmaraton egyéni 61 éven felüli kategóriában Dr. Moldvay István 1. helyet ért el 1:00:41-es idővel.

A verseny fotói Budai Bernadett készítette (kissé megfagyva) melyeket mellékelünk.

Minden résztvevőnek gratulálunk, további sportsikereket kívánunk.<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook