Hírek

<< vissza az előző oldalra

A felnőtt labdarúgó csapat felkészülése a 2012-13-as Megyei I. o. bajnokság tavaszi szezonjára

A Nyíradony VVTK felnőtt kerete nagy változáson ment keresztül.

Kettő játékos eligazolt, hárman abbahagyták a versenyszerű futballt. Hat játékost sikerült leigazolni a megüresedett helyekre.

Az edzések január 4-én kezdődtek, nagyrészt a műfüves pályán. Sajnos a nagypályát, az időjárás, és a pálya alkalmatlansága miatt csak az alapozás végén lehetett használni.

Nyolc edzőmeccsel egészült ki a felkészülés, ami eredetileg bővült volna néhány találkozóval, de az időjárás (hóesés) miatt elmaradtak. Ezek a mérkőzések felemásra sikerültek. A műfüves pályán nagyon jó eredményeket értünk el, hisz a játékosok a tél folyamán meg tanultak alkalmazkodni a műfű adta lehetőségekhez, ezért a füves pályán még nem sikerültek úgy a bemutatkozások. Ez a néhány mérkőzés még kellett volna, hogy a csapat teljesen összeálljon.
A felkészülési mérkőzések eredményei:

Hajdúsámson – Nyíradony 1-0
Balkány – Nyíradony 4-2
DEAC NB III. - Nyíradony 1-3
Geszteréd – Nyíradony 0-7
Balmazújváros – Nyíradony 5-2
Nyíradony- Érmihályfalva 0-9
DEAC (megyei I.) - Nyíradony 1-3
Nyíradony- Hosszúpályi 2-5

Az utolsó négy mérkőzésen 2-3 meghatározó játékos hiányzott sérülés és betegség miatt.

Remélem, hogy a bajnokság indulására a sérült játékosok felépülnek és a legjobb összeállításban kezdheti a csapat a tavaszi szezont.

A tavaszi sorsolás nem a legkedvezőbb a csapat számára, hiszen első négy mérkőzésen háromszor idegenben játszunk a bajnokság jelenlegi élcsapataival. Szeretnénk minél több pontot szerezni már ellenük is. A megyei I. osztályában való bent maradáshoz nem ezeket a csapatokat kell megvernünk, bár azt gondolom ez a csapat képes meglepetésekre is.


Terdik László
Pályaedző

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook