Hírek

<< vissza az előző oldalra

Történelmi futball siker Győrben!

Hatalmas sikert ért el U-15-ös FUTSAL csapatunk június 2-án Győrben, ahol az országos FUTSAL középdöntőn vett részt.

Orosz János edző:

"Selejtező csoportunkban, ami tavaly szeptembertől idén áprilisig tartott, a 2. helyen jutottunk be az országos középdöntő küzdelmeibe. A csoportok kialakítása után hidegzuhanyként ért a hír bennünket, hogy nem a közeli Gyöngyösre, hanem Győrbe kerültünk besorolásra 10 órai kezdéssel. Dr. Moldvay István elnök úr és Csige László jóvoltából - akik megszervezték az utazást egy nappal korábban -, pénteken keltünk útra, hogy szombaton pihentek legyenek a gyerekek. Az esti érkezést követően meglátogattuk a gyönyörű ETO stadiont, majd elfoglaltuk szálásunkat a Famulus Hotelben. Első mérkőzésünket a Budapest Kispest ellen játszottuk. Az elején akadozott a gépezet (egy hónapja nem volt FUTSAL edzés!), az ellenfél 3-2-es vezetésénél egy időkérés után helyére kerültek a dolgok, és 5-3-ra sikerült megnyerni a mérkőzést. Következett egy óra pihenő, majd a Colorspectrum-Aramis csapata, akik ellen elsöprő 6-0-s győzelmet arattunk. Utolsó mérkőzésünket a Rába Eto ellen vívtuk, a hazai csapatnak a lelkes közönsége előtt igazi presztízsmérkőzés volt, de játékosaim ekkor már extázisban futballozva szebbnél szebb gólokat elérve 7-1-re kiütötték ellenfelüket. A helyi szakértő közönség felállva tapsolta meg labdarúgóinkat és fogadtuk Hannich Péter (a Győri FUTSAL csapat vezetője) és Lódi Tamás (világválogatott FUTSAL játékos, a Győr U-15 edzője) gratulációját.
A sorsolás pillanatában kicsit féltettem csapatomat a távoli helyszíntől és a nagynevű ellenfelektől - akik akadémiai rendszerben képzik a fiatalokat-, de bebizonyosodott, hogy fiataljaink állják a versenyt bármikor és bárkivel! Gratulálok nekik és nagyon büszke vagyok rájuk!”


Az országos döntőbe Nyíradony csapatán kívül Gödöllő, Gyöngyös és a Rába Eto Győr csapata jutott. Szurkoljunk együtt, hogy futsalosaink minél fényesebb éremmel térjenek haza a június 17-én, Budapesten a Sportmax Sportcsarnokban megrendezendő döntőről!

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló













Sport hírek

Facebook