Hírek

<< vissza az előző oldalra

A labdarúgó szakosztály eseményei május 12-13-án

Mozgalmas hétvégén vannak túl a játékosaink, szinte minden korosztályban több mérkőzést is játszottak a nyíradonyi focisták.

- U-13 - 19. forduló: Nyírmártonfalva-Nyíradony    2:3
- U-16 - 19. forduló:  Nyírmártonfalva-Nyíradony   0:9

Ezzel a győzelemmel U-13-as csapatunk 24 ponttal a 6.helyet foglalja el a tabellán.
U-16-os gyerekeink zsinórban 14. győzelmüket aratták, így 49 ponttal a 2. helyen állnak és jó esélyük van a bajnoki címre.
- U-19 - 25. forduló:        Nyíradony-Polgár       5:1
- Felnőtt - 25. forduló:     Nyíradony-Polgár       4:0 

Ifi csapatunk 41 ponttal a 7. helyen áll és még a dobogó valamelyik fokát is elfoglalhatják Terdik László tanítványai.

Felnőtt csapatunk a tabella 6. helyén áll 35 ponttal. Ezen mérkőzésen külön gratulálunk az újoncként bemutatkozó és kitűnően szereplő Polgár Dánielnek, aki immár második mérkőzésen lépett pályára és segítette győzelemre a csapatot. Reméljük még sok ilyen tehetséges nyíradonyi fiatalt tudunk nevelni.

2012. május 13-án rendezték a Futsal NBI utolsó fordulóját Gödöllőn, amelyen U-19es csapatunk 3 vereséggel csoportjában a 4. helyen végzett.

U-17-es csapatunk a nagy vetélytárs Gyöngyös 7-1es legyőzésével bejutott az ország legjobb nyolc csapata közé, így június 9-én Soroksáron részt vehet az országos döntőn.

2012. május 14-én rendezték meg a Bozsik-program utolsó tavaszi tornáját Nyíradonyban. A rossz idő sem vette el a gyerekek játékkedvét és közel 110 gyerek vett részt a megmérettetésen. A program mozgalmasnak és sikeresnek mondható és reméljük, hogy az ősszel is hasonlóan fog folytatódni.       << vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook