Hírek

<< vissza az előző oldalra

Esély a fejlődésre

Április 22-én a loki székházban, Szima Gábor tulajdonos irodájában együttműködési megállapodást írt alá a Nyíradonyi VVTK, a Debreceni Labdarúgó Akadémia, és a Debreceni VSC (LOKI). Az együttműködés a futball utánpótlás nevelésének összehangolására, 5 évre szól.Hajdú Bihar megyében Nyíradony a második település (Hajdúnánás után) akikkel szorosabbra fűzték viszonyukat a nemzetközi hírű klubbal.
A loki képviseletében aláírásukat adták: Szima Gábor klub tulajdonos, Pajna Zoltán Debrecen Város alpolgármestere, Heczeg András a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője. Nyíradony „színeiben” Tasó László polgármester, a H.B.M.-i Labdarúgó szövetség elnöke, dr. Moldvay István egyesületi elnök, Tasi Sándor szakosztályvezető, Csige László a H.B.M-i labdarúgó szövetség szakmai igazgatója volt jelen.

A kellemes hangvételű megbeszélésen Szima Gábor elmondta, hogy céljuk hogy a vidéki kisebb településekről a tehetséges focipalánták is bekerüljenek a „vérkeringésbe”, ne kallódjanak el a hátrányosabb élethelyzet, esetleg a földrajzi távolság miatt okozta nehézségek miatt.

Tasó polgármester az aláírás utáni rövid interjújában kiemelte, a megye futball tehetségeit megpróbáljuk a Loki figyelmébe ajánlani, illetve ők is segítenek magasabb szakmai munkával a fejlődésben. Az akadémiával megkötött megállapodás a kölcsönös előnyökre alapozó együttműködésben érdekelt megyeszerte. Az a legfontosabb, hogy a keretet tartalommal töltsük meg, és egyetlen tehetség, egyetlen Dzsudzsák se vesszen el!
Tervben szerepel egy átfogóbb, nagyobb futball torna megszervezése, melyet több település részvételével kerülne megrendezésre.
A megállapodás aláírása utána két klub képviselői együtt nézték meg a Debrecen – Kaposvár bajnoki meccset.

Sz. Edina

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook